Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Matkailun ohjelmapalvelut

VisitKuhmon kautta saat matkailun ohjelmapalvelut, jotka keskittyvät mm. paikallisiin erikoisuuksiin rönttösen leivonnasta koskiuintiin, karhujen katselusta Kalevalaan. Tarvittaessa järjestämme matkat Vienan Karjalaan jossa matkan teemat vaihtelevat Kalevalaisesta kulttuurista Rukajärven taisteluihin. 

Maastopyöräreittejä monen tasoiselle polkijalle

Kuhmosta löytyy erinomiset mahdollisuudet maastopyöräilyyn helpoista sorateistä retkeilyreitteihin tukeutuviin vaativampiin reitteihin. Merkittyjä maastopyöräilyyn sopivia reittejä löytyy osoitteesta https://www.infogis.fi/kainuu/. Klikkaamalla kesäretkeily ja sieltä luontopolut ja retkeilyreitit, löydät reittejä, joilla voi ajaa myös maastopyörillä. Varsinaisia maastopyöräilyyn tarkoitettuja pyöräilyreittejä ei vielä ole. 

 

Wild Taiga

Wild Taigan kesäaktiviteetit: http://www.wildtaiga.fi/fi/kesaaktiviteetit/

 

Frisbeegolf

Frisbeegolfradat

Mammankaivon rata

Kuhmon ensimmäinen frisbeegolfrata tehtiin Mammankaivon alueelle. Rata on 
12-väyläinen ja se sijaitsee Hankarannan leikkikentän takamaastossa (käynti P-alueelle Kainuuntie 19 kohdalta). Matkaa sinne on Kuhmon keskustasta n. 1 kilometri.

Mammankaivon frisbeegolfradan kartta  ja säännöt.

Urheilukeskuksen harjoittelurata

Frisbeegolfia voi harrastaa myös urheilukeskuksen alueella (Martinpolku 4), jossa on 3-väyläinen harjoittelurata. 

Kalevalan liikuntakeskuksen rata, UUSI

Kalevalan liikuntakeskuksen alueelle, Tönölän harjun maisemiin valmistui upouusi 18 -väyläinen frisbeegolfrata 18.6.2016. Se sijaitsee 4 km Kuhmon keskustasta, 
osoitteessa Väinämöinen 10. Radan perustivat Kuhmon Kiekkopojat ry ja Kuhmon kaupunki.

Haastava rata sisältää mm. kolme heittoa lampien yli ja mäkistä maastoa. Rata on n. 3 kilometrin pituinen. Sen aloituspiste on Kelon vierestä, tien toisella puolella olevalta P-paikalta ja päättyy Pohjolan talon taa ja sieltä Kelolle takaisin. 

Kalevalan frisbeegolfradan kartta ja säännöt