Kuhmon joulu

Joka vuosi Kuhmon yrittäjät, yhdistykset, asukkaat ja muut jouluihmiset kokoontuvat järjestämään yhteistä joulutapahtumaa Kuhmossa.

Metsätontun retket -tapahtuma aloittaa Kuhmon jouluisen tapahtumasarjan. Joulun alla Kuhmon lumisille kaduille ilmestyy tunnelmalliset aidot vihreät, valaistut joulukuuset. Ohjelmassa on vuosittain marraskuun lopusta joulun alusviikolle saakka, joulun avajaiset, koululaisten tonttuparaati, Naisten messut, maalaismarkkinoita ja muita myyntitapahtumia sekä erilaisia jouluisia esityksiä, kuten musiikkiopiston joulukonsertti ja tanssiesitykset sekä kirkon tunnelmalliset joululaulut ja yhteislaulutilaisuudet.

Metsätontun retket -tapahtuma johdattaa jouluihmiset ja perheen pienimmät Kalevalan kankaan tapahtumien pariin ja jopa ponikärryajelulle ja joulupukin luokse. Tarjolla on paljon ihastuttavaa jouluista oheisohjelmaa upeassa ympäristössä!