Kuhmon Joulu

Tule kokemaan yhdessä satumaista joulun tunnelmaa Kuhmon Joulunavajaisiin, Metsätontun retket -tapahtumaan, myyjäisiin, joululauluihin ja -konsertteihin, joulupuurolle ja -lounaille sekä muihin upeisiin yritysten järjestämiin joulutapahtumiin!

Kuhmon joulu 2022

Kuhmon joulu 2022

Kuhmon Joulunavaus, Metsätontun retket -tapahtuma ja joulumyyjäiset aloittavat Kuhmon jouluisen tapahtumasarjan perjantaina 25.11.2022. Katso koko jouluajan upea tapahtumatarjonta!

Joka vuosi Kuhmon yrittäjät, yhdistykset, asukkaat ja muut jouluihmiset kokoontuvat järjestämään yhteistä joulutapahtumaa Kuhmossa.

Metsätontun retket -tapahtuma aloittaa Kuhmon jouluisen tapahtumasarjan. Joulun alla Kuhmon lumisille kaduille ilmestyy tunnelmalliset aidot vihreät, valaistut joulukuuset. Ohjelmassa on vuosittain marraskuun lopusta joulun alusviikolle saakka, joulun avajaiset, Naisten messut, maalaismarkkinoita ja muita myyntitapahtumia sekä erilaisia jouluisia esityksiä, kuten musiikkiopiston joulukonsertti ja tanssiesitykset sekä kirkon tunnelmalliset joululaulut ja yhteislaulutilaisuudet.

Metsätontun retket -tapahtuma johdattaa jouluihmiset ja perheen pienimmät Kalevalan kankaan tapahtumien pariin ja jopa ponikärryajelulle ja joulupukin luokse. Tarjolla on paljon ihastuttavaa jouluista oheisohjelmaa upeassa ympäristössä!