Osallistu #pihkassakuhmoon kuvakisaan

Kuhmon kaupunki on käynnistänyt talvisen Instagram-kuvakisan, johon ihan jokainen on tervetullut osallistumaan.

Kerro kuvalla, mikä on saanut sinut ihastumaan talviseen Kuhmoon. Kisaan osallistuminen on helppoa.

Ota kuva Kuhmon talvesta, esimerkiksi kauniista maisemasta, joulun tunnelmasta, lempipaikastasi tai jostain talvisesta yksityiskohdasta.

Ota Visit Kuhmon Instagram-tili seurantaan. Jaa kuva Instagramissa hashtageilla #pihkassakuhmoon ja #visitkuhmo, ja merkitse kuvaan myös Visit Kuhmon Instagram-tili @visitkuhmo.

Kilpailu päättyy 28.2.2023, jonka jälkeen voittaja arvotaan kaikkien kisaan osallistuneiden kuvien joukosta. Palkintona on hotelliviikonloppu Kuhmossa.

Kuvakisan tarkemmat säännöt alla.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Kilpailuaika: 25.11.2022-28.2.2023

Kilpailun järjestäjä: Kuhmon kaupunki

Kilpailun aihe: Kuhmon talvi

Kilpailuun osallistuvasta kuvasta on löydyttävä #pihkassakuhmoon ja #visitkuhmo -hashtagit. Kuvassa saa käyttää vapaasti myös muita hashtageja. Kisaan voi osallistua useammalla kuvalla.

Kilpailun palkinto: Kilpailussa on palkintona hotelliviikonloppu Kuhmossa. Arvonta tapahtuu 1.3.2023 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramin välityksellä. Jos voittaja ei vastaa kaupungin yhteydenottoon kuukauden kuluessa ilmoituksesta, Kuhmon kaupunki suorittaa arvonnan uudelleen.

Voittajan nimi julkaistaan visitkuhmo.fi-sivuilla sekä Visit Kuhmon sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram).

Voittajan valitseminen: Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuaikana kisaan osallistuneiden kuvien keskuudesta.

Kuvien oikeudet: Kilpailussa noudatetaan Instagram-palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta kuvat, joiden sisältö ei vastaa kilpailun aihetta tai jotka ovat jollain tapaa loukkaavia ja hyvän maun vastaisia.

Kilpailuun osallistumalla osallistuja luovuttaa Kuhmon kaupungille oikeuden käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia viestinnässään ja markkinoinnissaan visitkuhmo.fi-sivustolla sekä Visit Kuhmon sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) kilpailun aikana ja sen jälkeen.

Muusta mahdollisesta käytöstä Kuhmon kaupunki sopii osallistujan kanssa erikseen.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt käyttämällä kuvissa #visitkuhmo ja #pihkassakuhmoon -hashtageja.

Muistathan, että Instagram-tilisi on oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan.