#joulu#tapahtumat#musiikki

22.12. Tähdistä kirkkain -joulukonsertti

Vuoden 2022 tangoprinsessa Hanna Hirvonen ja vuoden 2012 tangokuningas Pekka Mikkola konsertoivat toista kertaa yhdessä joulukonserttikiertueen merkeissä. Vuosi sitten alkanut yhteistyö on poikinut yhteiskeikkoja kuluneena vuotena ja viimevuotiseen tapaan he yhdistävät voimansa ja ajatuksensa luodakseen tunteikkaan, sielukkaan ja aistit täyttävän joulukonserttielämyksen jokaiselle kuulijalle. Kokonaisuudesta vastaa artistien lisäksi upea soitinkokoonpano: Johannes Ruotsalainen (piano), Pietari Willey (sello), Minna Blom (viulu) ja Arrigo Blom (klarinetti, saksofonit). Valo- ja äänimiehenä toimii Mika Säppi.

Pe 22.12. Kuhmon kirkko, klo 18 Konserttiohjelmat ennakkoon 15€, ovelta 18€.

Ennakkomyyntipaikat: Kuhmo: Kaesan kotileipomo Ohjelmien ennakkomyynti alkaa marras-/joulukuun vaihteessa: seuraa meitä Facebookissa ”Hanna Hirvonen ja Pekka Mikkola -joulukonsertti”.

Ohjelmistossamme on sekä perinteisiä joululauluja raikkain sovituksin, mutta myös uudempaa joululaulutuotantoa. Kuullaanpa konsertissa myös yksi täysin uusi joululaulu kantaesityksenä, joka on Pekan kynästä peräisin. Konsertillamme haluamme välittää rakkautta, joulun sanomaa ja lämpöä aivan jokaiselle. Uskomme, että konserttimme vakuuttaa kuulijakunnan niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin sekä saa jokaisen kuulijan virittäytymään joulun tunnelmaan ja pysähtymään arjen ja joulukiireen keskellä. Olet sydämellisesti tervetullut joulukonserttiimme!

Tähdistä kirkkain -joulukonsertti (tapahtumienkainuu.fi)