Tapahtumat

Kuhmossa järjestetään kansainvälisesti tunnettu korkeatasoinen Kuhmon Kamarimusiikki, kansanmusiikkia ja runolaulua esittelevä Musiikkijuhla Sommelo sekä luontoympäristöstä nykytanssitaidetta ammentava Joutsentanssi – Kuhmo Dance Festival. Hilpeä heinäkuu tuo tapahtumia koko perheelle koko heinäkuun ajan. Lukuisat paikallisten yhteistyössä järjestämät yksittäiset tapahtumat sekä vireä taide ja tanssikulttuuri pitävät huolen siitä, että musiikki soi ja tapahtuu ympäri vuoden.

Kuhmon Kamarimusiikki / Stefan Bremer

Kymmenen vinkkiä Kuhmon Kamarimusiikin kokemiseen

Aseta aistisi valppaaksi, nauti ja tunnelmoi Kuhmon Kamarimusiikin konserteissa tai viihdy Salakamarissa ja löydä Kuhmon Kamarimusiikin nimikkoleivos Amati-kahvilasta. Nämä ja muita vinkkejä Kuhmon Kamarimusiikin kokemiseen löydät tästä artikkelista.

Sodan jäljet Kuhmossa

Kuhmon Kalevalankankaan kehittäminen kalevalaisuuden ja sotamatkailun näkökulmista -hankkeessa on työstetty sotahistoriateemaista viikonloppua Kuhmoon ajalle 21.-23.10. Pilottiviikonlopun nimeksi muodostui Sodan jäljet – sotahistoria viikonloppu.

Hilpeä heinäkuu

Hilpeä heinäkuu

Hilpeä heinäkuu on lasten värikkäin kesätapahtuma. Miltä kuulostaisivat satutuokiotTervapata perinneleikkituokio, kesäkisat tai vaikkapa lampaiden rapsuttelua Vanhan Pihlajan taidekahvilassa?