#musiikki#tapahtumat

To 30.11. Johanna ja Mikko Iivanainen: Joulurauhaa

Kuhmo-talolla to 30.11. klo 19-21

Liput: 20-22 € Kuhmo-talolta tai Johanna ja Mikko Iivanainen: Joulurauhaa, 30.11.2023 19:00, Kuhmo-talo / Kuhmo Arts Centre, KUHMO | lippu.fi

Johanna ja Mikko Iivanainen tuovat perinteisiin joululauluihin aivan oman, elävän ja herkän ulottuvuuden. Lempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa kun jo 25 vuotta yhdessä työskennellyt pariskunta Johanna ja Mikko Iivanainen duo kokoaa omanlaisensa joulukonsertin. Folk, country ja jazz sävyt kulkevat sulassa sovussa näiden kahden muusikon lämpimässä otteessa.

JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN JOULURAUHAA -joulukonserttikiertue Johanna ja Mikko Iivanainen kutsuvat kuulijat rauhoittumaan kohti joulua perinteisten joululaulujen kuten Varpunen jouluaamuna, Heinillä härkien kaukalon, Jo joutuu ilta sekä uudempien jouluisien sävelmien saattelemana. Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja-lauluntekijä. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion. Artistin monipuolisuus on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

Mikko Iivanainen (s.1975) on monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötä Johannan lisäksi myös mm. Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen, Mika Kuokkasen ja Juhani Aaltosen kanssa. Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija on julkaissut kolme sooloalbumia: Progesävyisen ensemble albumin Last Room (2014) sekä soolokitaralevyt A River Runs through It (2020) ja Lullaby for Lost Souls (2023)