Römppäviikko
Römppäviikko
#musiikki#tapahtumat

Römppäviikko 3.-19.11.2023

Römppäviikon 2023 ohjelma Kuhmo-talolla

pe 3.11. klo 18-20 Sanna Harju & SoulFun Orchestra – I’ve got the music in me
Kuhmo-talon täyttyy ilosta ja valosta, kun Sanna Harju & SoulFun Orchestra järjestää Kuhmon kaupungin kulttuuritoimen kanssa hyvänmielen hyväntekeväisyyskonsertin 3.11 klo 18 Lentua-salissa. Soulfun Orchestra johdattaa kuulijansa viihdyttävälle matkalle soul- ja rock-musiikin maailmaan.
Liput 13 € ja alle 18 vuotiaat ilmaiseksi, Kaiku . Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta.

la 4.11. klo 16-18 Hypnoosi – ranskalaista ja englantilaista huilumusiikkia
Huilisti Sami Junnosen ja pianisti Johannes Ruotsalaisen konsertissa säveltäjinä Fauré, Elgar, Clarke, Poulenc, Ibert ja Bonis. Konsertti Lentua-salissa on osa Kuhmon musiikkiopiston 30-vuotisjuhlia.
Vapaa pääsy

la 4.11. klo 19 Musta peura, Stand up show – esiintyjinä Toni Jyvälä & Risto Sottinen, KAESAN KAHVILA
Musta Peura järjestetään ensimmäistä kertaa. Naurettavat jutut tarjolla Kaesan kahvilassa. Kaksi koomikkoa yhden hinnalla.
Liput 15 €, ennakkomyynti Kaesan kahvila

ma 6.11. klo 17-19 Lasten syysloikka
Kuhmo-talon aulan, Lentua-salin ja Kahvila Juttuan valloittavat kaikenikäiset lapset ja lapsiperheet maanantaina 6.11. klo 17-19. Syysseikkailu -teemalla kuhmolaiset toimijat tuovat aulatilaan hauskoja toimintapisteitä. Mukana toimintaa tarjoamassa ovat ainakin Luontokeskus Petola, Kuhmon kirjasto, Kuhmon 4H-yhdistys, Kuhmon Musiikkiopisto, Kahvila Juttua, Juminkeko ja Kuhmon Hanka-Martat.

Syysseikkailun päättää Ujon kiinnostus -bändin tarjoama juonellinen lastenkonsertti teemalla taikametsä klo 18.30 alkaen Lentua-salissa. Tervetuloa, vapaa pääsy.

ke 8.11. klo 18 Varhaiskasvatuksen 50-vuotisjuhlakonsertti, Tuupalan puukoulun sali
Tapahtuma on maksuton ja mukaan kutsutaan kaikki alle kouluikäiset kuhmolaiset lapset huoltajineen. Huomioitahan, että puukoulu on kengätön ja tuoksuton koulu.

ke 8.11. klo 19-21 Laulaja Olavi Virta
Olavi Virran ikivihreitä lauluja Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemina. Säestysorkesterina kiertueella toimii laulu- ja soitinyhtye Varjokuva.
Liput 39,60 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta.

pe 10.11. klo 17-19 Livepelit – nuorille Kuhmon kirjasto ja lapsille Pappilan alueelle, vapaa pääsy.
Tutustu lisää: Harraste- ja lomatoiminnot – Kuhmo

pe 10.11. klo 19-21 Lasse Hoikka & Souvarit 45v.-juhlakonsertti
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 45 vuotta siitä, kun Lasse Hoikka perusti legendaarisen Lasse Hoikka & Souvarit -yhtyeen Rovaniemellä. Juhlavuoden kunniaksi Lasse Hoikka & Souvarit lähtevät nyt mittavalle 16 konserttia sisältävälle kiertueelle lokakuussa 2023.
Liput 59,90 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta

la 11.11. klo 18.00-19.30 Kuhmolaisen Tanssin Ilta
Kuhmolaisen Tanssin Illassa on vahva kattaus kuhmolaisia tanssin harrastajia: Musiikkiopiston tanssiopiskelijoita on usealla lasten ja nuorten pienryhmillä esiintymässä, Kivattarien Amsterdamin Gymnaestradassa esitetty kenttänäytös lavalle muokattuna sekä Keiketyksen ja Kantritanssijoiden ryhmä. Lukion tanssikurssi tuo teoksensa ensiesitykseen ja Sotkamosta saadaan balettiryhmä esiintymään.

Liput 13/8 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta.

ma 13.11. klo 19 Musiikkia pimeneviin iltoihin, Kuhmon musiikkiopisto oppilaskonsertti
Vapaa pääsy

ti 14.11. klo 19-20.30  Trio Tarinàni: Unleashed
Suomalais-italialainen kamarimusiikkiyhtye Trio Tarinàni julkaisee debyyttialbuminsa UNLEASHED tiistaina 14. marraskuuta ja juhlistaa albumin julkaisua konserttikiertueella, joka lähteelle liikkeelle albumin äänityspaikasta Kuhmosta.
Liput 15 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta. Lapset ja nuoret Kuhmon harrastekortilla ja Nuorisopassilla vapaa pääsy.

pe 17.11. klo 19-21 Kuhmolaisteatterin esitys, Herra Alzheimer-näytelmä Lentua-salissa.
Herra Alzheimer on komediallinen kertomus miehestä, jolla on mahdollisen taudin lisäksi veijarimaisia piirteitä, eivätkä hoitoalan ihmiset aina tiedä, mikä on kulloinkin kyseessä. Dementia lienee päällimmäinen tauti, mutta vaimokaan ei aina voi olla varma missä mennään kujeilun ja sairauden suhteen. Eräs professori arvioi tämän näytelmän olevan terapeuttinen kyseisten asioiden äärellä oleville henkilöille.
Liput 20 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai Herra Alzheimer -näytelmä – osta viralliset liput | lippu.fi Järj. Kuhmon Nuorisoseura ry.

la 18.11. klo 19-21.30 Jarkko Martikainen: Itse tehty elämä
Jarkko Martikainen julkistaa soolouransa yhdeksännen albumin ”Itse tehty elämä” 20.10.
Liput 25 €. Osta liput ennakkoon Kuhmo-talolta tai lippu-fi-palvelusta.

la-su 18.-19.11. Kainuun kirjamessut Kuhmossa
Kainuun kolmannet kirjamessut järjestetään tänä vuonna Kuhmossa. Tapahtumapaikkana on Kuhmo-talo. Mielenkiintoinen ja monipuolinen kirjamessujen kattaus tehdään yhdessä eri toimijoiden kanssa. Kainuun kirjamessut – Kuhmo

Kuhmon Römppä on Kuhmon kaupungin kulttuuritoimen vuosia järjestämä kulttuurikokonaisuus marraskuun alussa. Römppäviikot on saanut nimensä renkien ja piikojen vapaaviikosta, jonka aikana heillä oli mahdollisuus pestautua uuteen taloon tulevaksi vuodeksi.