Hyvinvointi Sammon ravintola

Hyvinvointi Sammon lounasravintola

Valmistamme maistuvaa ja terveellistä koti­ruokaa. Käytämme vain parhaita ja tuoreita raaka-aineita, ja tarjoamme herkullisia makuja perinteitä kunnioittaen. Lounas­ruoat valmistetaan omassa keittiössämme. Otamme huomioon erityis­ruokavaliot, pyydä apua henkilö­kunnalta varmistaaksesi tuotteen sopivuus ruoka­valioosi.

Meillä käy Edenredin ja Smartumin lounas­setelit, E-passi sekä eazybreak-mobiili­sovellus – tervetuloa ruokailemaan! Voit ostaa myös Hyvinvointi Sammon lounas­lippuja, jolloin saat kymmenen lippua ostaessasi yhden lipun kaupan­päälle.

Asiakas­palvelu on meille tärkeää. Kun tarvitsette apua, henkilö­kuntamme auttaa linjastossa asioimisessa ja pöytään siirtymisessä. Palvelumme korkean laadun varmistamiseksi noudatamme valvottua oma­valvon­taohjelmaa.

Avoinna arkisin (ma – pe) 11.00 -13.00

Kaikkiin lounas­vaihto­ehtoihin sisältyy leivät, juomat ja jälki­ruoka­kahvi.

Meiltä myös ruuat kotiin ja työpaikalle toimitettuna
Voit tilata ateria­palvelu­lounaan myös kotiisi tai työpaikalle.
Soita ja tilaa puh. 044 745 2260 klo 9.00 mennessä.
Ruuat kotiin ja työpaikalle toimitettuna ma – su

Keittiö pidättää oikeudet muutoksiin.

Ruokalistamme löytyy täältä:  www.kuhmonet.fi/lounaat/

Järjestämme teille toiveittenne mukaisen juhlan ja keittiömme huolehtii teille maittavan tarjoilun. Voitte myös halutessanne vuokrata pelkästään juhlatilan käyttöönne. Meillä voi järjestää niin juhla­tilaisuuksia kuten syntymä­päiviä ja muisto­tilaisuuksia.

Yhteystiedot

Hyvinvointi Sampo, Kalevalan kuntoutuskoti-säätiö Väinämöinen 2, 88900 Kuhmo kalevalan.kuntoutuskoti@kalevalankk.fi 040-8491847
Hyvinvointi Sammon terassi
Hyvinvointi Sammon ravintola.
Hyvinvointi Sammon kabinetti.
Hyvinvointi Sammon ravintola.