Riusalan sisätilat. Kuva Pasi Räihä.

Riusala

Vuokrataan Kuhmossa hyvin tunnettu kohde Riusala. Mökki on remontoitu laajasti ja sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Mökki on aivan omassa rauhassa korkealla paikalla Jämäsjoen varressa. Keskustaan palveluihin matkaa on vain noin 6 kilometriä. Täällä ei kukaan häiritse mökkeilyäsi, etkä ole myöskään muiden häiriönä.

Mökissä on remontoituja neliöitä 160. Tämä pitää sisällä 60 neliömetrin tupakeittiön, neljä makuuhuonetta, iso sauna ja pesuhuone, pukuhuone, kaksi wc:tä, sekä reilunkokoinen eteinen. Valmiita nukkumapaikkoja löytyy 11. Lisäpatjoilla tarvittaessa helposti lisää nukkumapaikkoja. Mökin terassi on 25 metriä pitkä, josta näkymä Jämäsjoelle. Mökki on Jämäsjoen loppupäässä ja yhdistyy noin puolen kilometrin päässä Ontojärveen.

Riusalassa vietät normaalia mökkielämää. Lisäksi mökissä on runsas varustus keittiö astioita ja tarvikkeita, joten esimerkiksi kohtuu kokoisten juhlien ja koulutusten järjestely onnistuu helposti. Iso terassi ja runsas pöytien määrä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa juhlia ulos terassille kesäaikaan. Mökissä on iso yläpiha, johon mahtuu autoja hyvin parkkiin. Mökissä on flyygeli ja jalkiourut eli täällä on myös erinomainen harrastaa musisointia. Kuhmo onkin tunnettu Kuhmon Kamarimusiikki -festivaalista kesäisin. Tänne on helppo tulla  harrastamaan monenlaista toimintaa myös eri porukoiden kesken, kuten metsästystä, kelkkailua, luontoretkiä, musisointia ja monenlaista harrastus tai koulutus toimintaa varten.

Kuhmo tarjoaakin erinomaiset ulkoilu ja retkeilymahdollisuudet. Pajakkakoski on tunnettu koskikalastus paikka ja Ontojärvi itsessään hyvä kuhan pyyntiin. Kuhmon suurpetojen tarkkailu ja kuvausretket on myös itsessään mahtavia luontokokemuksia. Näissä voit nähdä monenlaisia suurpetoja ohjatusti.

Kuhmo on erinomaisten metsästysmaiden keskellä. Hoidettuja kelkkauria on paljon ja täältä pääsetkin yhdysreittejä myöten ajelemaan useiden kuntien alueelle. Alueella erinomaiset marjamaastot ja retkeily reittejä löytyy kivasti luonnossa liikkumiseen.

Mökin pihamaalla voivat esimerkiksi lapset ajaa mönkijällä tai mopolla. Suzuki Noppelia voi tiedustella vuokra-aikana käyttöön.

Mökissä on ilmainen Wifi yhteys käytettävissä. Isossa 46″ näytössä on HDMI, jota voi käyttää esimerkiksi koulutustilaisuuksissa.

DVD-soitin löytyy ja siihen erityisesti lapsille suunnattua materiaalia mökillä. Omia voi tuoda mukana katseluun. DNA Hub TV tarjoaa peruskanavat käyttöön ja omilla tunnuksillasi voit katsoa sarjoja eri suoratoistopalveluista.

Mökiltä on 60 kilometriä Vuokattiin hyvää tieyhteyttä pitkin, joten noin 45 minuutissa mökiltä alueen palvelut on halutessaan käytettävissä.

Mökin viikkovuokra hinta on 890 euroa ja viikonloppu vuokra 490 euroa. Viikolla vuorokausihinta on 130 euroa.

Loppusiivous on mahdollista tilata erikseen 140 euron lisähinnasta.

Kysy suoraan vapaata aikaa omistajalta.

 

Yhteystiedot

Pasi Räihä Ollilantie 201, 88900 Kuhmo pate.raiha@gmail.com 044 9755 669

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna
Riusalan sisätilat, makuuhuone. Kuva Pasi Räihä.
Riusalan sisätilat, keittiö. Kuva Pasi Räihä.
Riusalan sisätilat, makuuhuone. Kuva Pasi Räihä.
Riusalan sisätilat, sali. Kuva Pasi Räihä.
Riusalan sisätilat. Kuva Pasi Räihä.
Riusala. Kuva Pasi Räihä.
Riusalan sisätilat. Kuva Pasi Räihä.