Kuva Sabrina Logeais, majoitusrakennus.

Taiga Spirit, Lentiiran sairasmaja

Tarjoamme ympärivuotista aamiaismajoitusta Lentiirassa historiallisesti arvokkaassa puutalossa Kuhmon Lentiirassa.

Lentiiran Sairasmajana tunnettu talo rakennettiin Punaisen Ristin toimesta juuri ennen talvisodan syttymistä. Rakennustyöt jouduttiin kuitenkin keskeyttämään talvisodan ajaksi ja se valmistui vuonna 1947. Vuoteen 2006 saakka Lentiiran sairasmajassa järjestettiin terveydenhoitoa, jonka jälkeen Taiga Spirit on toiminut kiinteistön omistajana.

Vaaleankeltainen talo sijaitsee Lentiiran keskustassa. Läheisyydessä ovat tarjolla Lentiiran kulttuurikohteet, Vartiuksen rajaylitys paikka sekä Kainuun ainutlaatuinen luonto mm. Iso-Palonen.

Talon läheisyydestä löytyvät bussipysäkki, joka on aktiivinen kouluaikoina.

Vieraidemme käytettävissä on kaksi mukavaa huonetta talon yläkerrassa. Huoneissa on erilliset sängyt, omat WC:T ja suihkut sekä ilmainen WiFi-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Käytettävissä on yhteinen minikeittiö. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Uusi ekosviitti on varustettu suihkulla, kuivakäymälällä sekä minikeittiöllä. Sesonkiaikoina käytämme myös noin 200 metrin päässä sairasmajasta olevia huoneistoja.

Hinnasto

  • 1 henkilö / huone 40,00 € per yö
  • 2 henkilöä / huone 65,00 € per yö

Aamiainen sisältyy hintaan. Aamiaisateriaan kuuluvat puuro tai murot, maito, jogurtti, appelsiinimehu, leipä, levite ja hillo, kinkkua, juustoa, tuoreita tomaatteja ja kurkkua sekä kahvia, teetä ja keksejä.

Käytettävissäsi on jurttasauna. Saunavaraus ilmoitettava viimeistään edellisenä päivänä.

 

Yhteystiedot

Taiga Spirit Lentiirantie 4282, 88930 Kuhmo, Lentiira info@taigaspirit.com +358 40 746 8243

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna
Kuva Sabrina Logeais, Jurttasauna