The early July highpoint at Arctic Garden is the hundred or so peonies.
#Guided service#Parks gardens#Wellbeing from nature

Arctic Garden – Pohjoinen Paratiisi

Löydä Arctic Garden, lumoava pohjoinen puutarha-arboretum, joka yllättää sinut eksoottisella kukoistuksellaan Pohjois-Kuhmossa. Se kätkeytyy metsien taakse luonnonkauniin järven rannalle. Päästä irti päivän kiireistä ja koe puutarhan rauhoittava tunnelma.

Talven jälkeen alkaa värien, tuoksujen ja äänten yltäkylläisyys. Tulppaanit, pionit, liljat ja tuhannet narsissit saavat seurakseen toinen toistaan viehättävämpiä muita kukkia. Niitä seuraa kärhörunsaus. Ankaran talven selättäneet erikoiset puut ja pensaat innostuvat uuteen kasvuun. Pikkulinnut konsertoivat miltei läpi valoisan yön ja punalatva vetää vastustamattomasti puoleensa värikkäitä päiväperhosia. Puutarhan lisäksi esittelemme kiinnostuneille mielellämme rakennusteknisiä erikoisuuksiamme.

Puutarhanhoito Kainuun korvessa totisesti testaa kasvien sinnikkyyttä, samoin kuin puutarhurin toiveet kohtaavat totuuden talven jäätyä taakse. Tässä kokeilussa ei hoideta vain puutarhaa, vaan puutarha kouluttaa myös puutarhuria, jonka on nöyrästi hyväksyttävä tuli mitä tuli, ja kokeiltava onneaan uudelleen.

Villa Cone Beach tarjoaa majoittujilleen tilaisuuden nauttia ainutlaatuisen puutarhan yksityisyydestä 24/7.

Myös ryhmät ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan Arctic Garden. Kaksi tuntia riittää opastettuun kiireettömään tutkimusmatkaan pitkin helppokulkuisia polkuja, joita on yhteensä runsas kilometri. Vierailun vähimmäishinta on 230 €.

Yhteystiedot

Arctica Estates Hiidentauksentie 59, 88730 Kuhmo sales@arcticaestates.com +358 400 542 552

Aukioloajat

Ma 09:00 - 20:00
Ti 09:00 - 20:00
Ke 09:00 - 20:00
To 09:00 - 20:00
Pe 09:00 - 20:00
La 09:00 - 20:00
Su 09:00 - 20:00

Hinta

Alkaen 14.2 €
Villa Cone Beach lies in the middle of Arctic Garden and at a scenic lake..
Villa Cone Beach lies in the middle of Arctic Garden.
The appearance of Villa Cone Beach and Arctic Garden changes day by day, revealing new facets of beauty with each passing moment.
Aerial view over Arctic Garden and Villa Cone Beach to the south.
Aerial view down to Arctic Garden and Villa Cone Beach nesting alone in wilderness.
The delightful bright blue Forget-me-not spreads like a weed but is harmless at Arctic Garden.