Close-up image of hands spinning a rod.
#Fishing hunting#Nature excursion

Heittokalastus Lentiiranjärvellä

Viritä siimat ja lähde rentouttavalle kalastusretkelle Lentiiran vesille! Lentiiranjärvellä ja jokivarressa on monta otollista kaislikkoa ja kalapaikkaa, missä tyypillisimmät saaliit ovat ahven, kuha ja hauki. Näiltä vesiltä onkin saatu melkoisia hauen vonkaleita vuosien varrella.

Kesto n. 8 tuntia
Kausi Kesäkuusta syyskuuhun
Saatavuus Maanantaista lauantaihin alkaen klo 10:00 tai 14:00.
Lähtöpiste Lentiiran Lomakylän vastaanotto

Peruspaketti sisältää aloitusinfon, soutuveneen ja pelastusliivit, vesistökartat, valtion kalastuksenhoitomaksun, kalastajaboxin sekä nokipannukahvien tykötarpeet. Halutessasi voit varata myös akkumoottorin, moottoriveneen taikka kalastusvälineet. Jos toivot opaspalvelua koko retken ajaksi kysy saatavuutta Lentiiran Lomakylän vastaanotosta. Paketti ei sisällä vakuutuksia.

Retken kuvaus

Ennen retkeä kokoonnumme Lentiiran Lomakylän vastaanotossa. Kerromme lähtijöille parhaat vinkit kalapaikoista alueella. Veneen ja kalastusvarusteet luovutamme rannassa.

Voit suunnata joko itään Vapunsaaren suuntaan, taikka länteen jokivarren kalapaikoille. Vesistön varrella on tulentekopaikkoja, joissa voit käydä evästauolla keittämässä nokipannukahvit. Myös Lentiiran Lomakylän kodat ja grillauspaikka ovat käytettävissä kahvitteluun ja ruoanlaittoon.

Saaliin perkuuta varten tontilla on kalamökki, jossa voit puhdistaa kalan juoksevan veden avulla. Jätäthän kalamökin siistiksi lähtiessäsi, jotta seuraavalla kalastajalla on mukava tulla perkuuhommiin.

Yhteystiedot

Feel Nordic Lentiira Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira sales@lentiira.com +358447288930

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 62 €