Brown Bear in taiga forest.
#Wildlife bird watching#Nature excursion#Paddling rafting

Kainutlaatuinen Eräseikkailu 3vrk sis. Mökkimajoitus

Kainutlaatuinen eräseikkailu, 3vrk

Tutustu ainutlaatuiseen erämaaluontoon Lentiirassa! Eräseikkailun kohokohta on karhunkatseluilta piilokojulla, jos toki melontaretki Lentiiran vesillä on vähintään yhtä jännittävä elämys. Aidossa savusaunassa pääset palautumaan päivän koitoksista. Ja koska seikkailu on kivointa jaettuna, tämä paketti on suunniteltu vähintään kahdelle hengelle.


Ohjelma

Päivä 1: Saapuminen

Päivä 2: Kanoottiretki ja savusauna Kanoottiretkellä voit ihailla kylämaisemiamme vesiltä käsin. Matkalla voit kohat erilaisia ​​vesilintuja ja kiikarit tulevatkin tarpeeseen. Mitä kauemmaksi asutuksesta melot, sitä suurempi on todennäköisyys nähdä metsäpeura, hirvi tai muita erämaan asukkaita joenvarsilla. Kanootti on käytettävissäsi 4 tuntia, ja voitte valita melontaretken pituuden itse. Meitlä saat reittiehdotuksen toiveiden mukaan. Illalla onkin aika lepuuttaa lihaksia aidon savusaunan löylyissä.

Päivä 3: Karhunkatselu piilokojulla Näe Euroopan suurin peto, nimittäin ruskea karhu luonnollisessa elinympäristössään! Iltakojulle lähdetään iltapäivällä ja paluu on noin 6 tuntia myöhemmin. Annamme tarkan aikataulun ja ajo-ohjeet hyvissä ajoin etukäteen. Ohjelma sisältää alkuopastuksen ja välipalan, mutta ei kuljetuksia kojulle (ajomatka n. 30 minuuttia)

Päivä 4: Lähtö

Mökkimajoitus aamiaisella

Voit valita edullisimman majoituksen pienessä mökissä, jossa on oma minikeittiö ja suihku/wc perusmukavuuksilla. Jos toisaalta arvostat ripausta ylellisyyttä nimittäin tilavampaa mökkiä, takkatulen loimua ja tasokkaampaa keittiötä, niin valintasi on keskikokoinen mökkimme. Riippumatta siitä minkä tason valitset, yövyt perinteisessä puurakenteisessa mökissä, jonka terassilta on näköala järvelle.

Klikkaa itseäsi verkkokaupassamme ja varaa paketti vaikka heti! Paketti on saatavilla kesäkuusta lokakuuhun eli 1.6.-1.10.2023.

Yhteystiedot

Feel Nordic Lentiira Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira sales@lentiira.com +358447288930

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 329 €
Woman paddling on a lake.
Red cottage in summer time.