Women paddling with a canoe on the lake.
#Water activities#Paddling rafting

Selkäsaaren Kanoottiretki Kahdelle

Tutustu karun kauniiseen kylämaisemaan vesiltä käsin! Selkäsaaren kanoottiretkellä pääsette ihailemaan kallioisia rantamaisemia, tutustumaan käkkyrämäntyjen kehystämiin kankaisiin sekä ihmettelemään vesilintupoikueita, jotka uiskentelevat verkkaisesti rantaheinikossa.

Melonta sopii kenelle tahansa joka nauttii rauhallisesta retkeilystä erämaan sylissä. Koska reitti on näköetäisyydellä lomakylästä, voit kokea tämän seikkailun itsenäisesti ja silti turvallisin mielin, vailla huolta eksymisestä tai väsymisestä.

Ohjelma sisältää aloitusinfon, reittikartan, avokanootin, pelastusliivit sekä retkipaketin. Halutessasi voit valita kanootin sijaan kaksikkokajakin.

Kanoottiretken kuvaus

Ennen retkeä kokoonnumme Lentiiran Lomakylän vastaanotossa. Kerromme lähtijöille kaiken tarvittavan niin reitistä, välineistä, sääolosuhteista kuin turvallisuudesta. Varmistamme myös että mukananne on kartan ja melontavarusteiden lisäksi kaikki tarvittava. Saatamme melojat rantaan ja autamme liikkeelle lähtemisessä.

Selkäsaari sijaitsee näköetäisyydellä Lentiiran Lomakylän rannasta, joten se on aloittelijalle helppo retkikohde. Reittiehdotuksemme mukaisesti lähdet kiertämään saarta vasemmalta, eli myötäpäivään. Pysyt helposti reitillä melomalla rantaviivan myötäisesti.

Selkäsaari on pinta-alaltaan 21 hehtaaria ja ympärysmitaltaan noin kolme kilometriä. Luonnontilaiselle saarelle voi rantautua, ja siellä saa kulkea jokamiehenoikeudella.

Saaren ympäri melottuasi voit jatkaa melontaretkeä Kirveskansan kirkon muistomerkille. Halutessasi voit tehdä pienen kävelyn muistomerkille ja viereiselle vanhalle hautausmaalle, jonne kulkee viehättävä, vanhan kuusimetsän varjostama polku.

Paluureitti lähtöpisteeseen kulkee kesämökkien täplittämää rantaviivaa pitkin. Lentiiran Lomakylän kodalla voit tehdä keittää kahvit retkipakettiin kuuluvilla retkipannulla ja tulentekovälineillä. Kanootti ja varusteet palautetaan retken päätyttyä Lentiiran Lomakylään.

Yhteystiedot

Feel Nordic Lentiira Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira sales@lentiira.com +358447288930

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 99 €