Fly-fishing man against purple sky.
#Fishing hunting

Perhokalastus Änättikoskella

Vaihda vapaalle ja suuntaa perhostelemaan Änättikosken kuohuihin! Noin viisi kilometriä Lentiiran Lomakylästä sijaitseva koski tarjoaa otolliset puitteet taimenen ja harjuksen pyyntiin.

Kausi Kesäkuusta elokuuhun
Saatavuus Maanantaista lauantaihin klo 10:00-18:00
Lähtöpiste Lentiiran Lomakylän vastaanotto

Peruspaketti sisältää aloitusinfon, koskiluvan, kalastajaboxin sekä nokipannukahvien tykötarpeet. Perhokalastusoppaan palveluita voit tiedustella Lentiiran Lomakylän vastaanotosta. Paketti ei sisällä vakuutuksia.

Retken kuvaus

Ennen retkeä kokoonnumme Lentiiran Lomakylän vastaanotossa. Kerromme lähtijöille Änättikosken kalastuspaikkoja koskevat tiedot ja ohjeistukset. Kirjoitamme myös koskiluvat, jotka ovat voimassa 24 tuntia kirjoittamishetkestä. Muistutamme myös valtion kalastuksenhoitomaksusta, joka tulee olla voimassa koko kalastusreissun ajan.

Änättikosken palveluihin kuuluvat heittolaituri, kuivakäymälä sekä keittokatos, jossa voit tehdä tulet ja valmistella eväät. Myös Lentiiran Lomakylän kodat ja grillauspaikka ovat käytettävissäsi ruoanlaittoon kalastusreissun päätteeksi.

Perkuuta varten Lentiiran Lomakylässä on kalamökki, jossa voit puhdistaa saaliin juoksevan veden avulla. Jätäthän kalamökin siistiksi lähtiessäsi, jotta seuraavalla kalastajalla on mukava tulla perkuuhommiin.

Yhteystiedot

Feel Nordic Lentiira Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira sales@lentiira.com +358447288930

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna

Hinta

Alkaen 62 €