Hyvinvointi Sampo

Hyvinvointi Sampo

Hyvinvointi Sampo Kuhmossa on monipuolinen kuntoutus- ja hyvinvointikeskus.

Hyvinvointi Sampo tarjoaa  myös majoitusta, noin kolme kilometriä Kuhmon keskustasta. Yöpyminen sisältää maittavan aamupalan. Majoitusvaihtoehtona voit valita yöpymisen aamiaisella, puolihoidon tai täysihoidon. Suurin osa huoneista on invamitoitettuja ja mahdollistavat estettömän liikkumisen. Huoneita löytyy kolmen eritasoisia ja -hintaisia.

Päärakennuksen läheisyydestä löytyy juuri remontoituja lomahuoneistoja omatoimiseen majoittumiseen. Majoitushintaan sisältyy aamiainen.

Sammon ympärillä on upea luonto ja vaihteleva maasto, jossa voit nauttia monipuolisesta tekemisestä. Vapaassa käytössä ovat polkupyörä, lumikengät ja kävelysauvat. Takapihalla on minigolf-rata, johon voit edullisesti vuokrata mailat ja pallot. Frisbeegolf-rata sijaitsee lähimaastossa, ja Sammosta voit vuokrata frisbeegolfkiekot.

Hyvinvointipalvelut tarjoavat rentouttavia ja terveyttä edistäviä hoitoja klassisesta hieronnasta ihoa tervehdyttäviin suolahuonehoitoihin.
Hoidoista on apua monenlaisiin kiputiloihin, ihon ongelmiin, stressiin ja väsymykseen sekä jalkojen ongelmiin.

Aulasta löytyy pieni putiikki, josta voit ostaa tuliaisia ja pieniä sisustustavaroita. Yhdistä yöpymiseesi myös itsesi hemmottelua, ja varaa itsellesi rentouttava hyvän olon hoito. Sammon baarissa on anniskeluoikeudet.

Yhteystiedot

Väinämöinen 2, 88900 Kuhmo kalevalan.kuntoutuskoti@kalevalankk.fi 08 655 7111