Saunajärven lomamökit

Saunajärven lomamökit

Vuokramökit sijaitsevat Kainuussa Kuhmon keskustasta 40 km kaakkoon, Saunajärven kylässä, 8 km pitkän Saunajärven rannalla, puhtaan ja aidon erämaaluonnon keskellä.

Mökeissä majoittuvat luontohenkiset ihmiset, nauttien Saunajärven antimista monella tapaa.

Maisema ja rauhallinen ympäristö antavat mainiot puitteet loman onnistumiselle. Lähiseutu tarjoaa hyvät kalavedet, metsästys- ja marjamaastot ja talvella pääsee myös mökeiltä moottorikelkkailemaan. Saunajärvellä voi tutustua myös lähimaastossa sijaitseviin entisöityihin talvisodan aikaisiin rakennelmiin ja muistomerkkeihin. Myös yrityksille tarjotaan majoituspalveluja.

Harrastaa voit muun muassa järvi- ja koskikalastusta, metsästystä, vaellusta, marjastusta, hiihtoa, pilkintää, moottorikelkkailua ja muuten vain oleilua. Saunajärvellä voit tutustua myös lähimaastossa sijaitseviin entisöityihin talvisodan aikaisiin rakennelmiin ja muistomerkkeihin. Lisäksi Saunajärven mökeiltä pääset Kilpelänkankaan vaelluspolulle.

Saunajärvellä on talvea jopa huhtikuun loppuun asti, jolloin lomamökin portailta voi suoraan päästä hiihtämään. Latuja ei tarvita, kun hanki kantaa hiihtäjää.

Kalliohonka mökissä majoittuu kerrallaan 6 henkilöä ja rantaan 15 metriä. Kähkölänranta sijaitsee päärakennuksen läheisyydessä ja rannan läheisyydessä siinä on vuodepaikat kahdeksalle hengelle. Honkapirtissä on tilaa jopa yhdeksälle hengelle ja se sijaitsee 25 m rannasta.

 

Yhteystiedot

Kähköläntie 478, 88900 Kuhmo jari.kahkonen@live.com +358 400 892 194

Aukioloajat

Ma avoinna
Ti avoinna
Ke avoinna
To avoinna
Pe avoinna
La avoinna
Su avoinna